Spar 15% på dit første køb - Brug rabatkoden INTRO ved betaling

Cookie og privatlivspolitik

Personoplysninger og sikkerhed

Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig (herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, oplysninger om dine køb, sundhedsprofildata og betalingsdata), for at kunne opfylde aftalen med dig. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand, medmindre vi er berettiget hertil jf. Afsnit 9.2, dog vil videregivelse kunne ske i forbindelse med en omstrukturering eller salg af vores aktivitet, ligesom der i forbindelse med betalingstransaktionen overføres visse data til PensoPay, der er leverandør af vores betalingssystem.

Alle personoplysninger behandles efter gældende lov om persondata. Copenhagen Art Collective er berettiget til at behandle alle oplysninger om kunden, som kunden selv angiver ved oprettelse af ordre og ved brug af Copenhagen Art Collective’ tjenester. Eventuel yderligere behandling af oplysninger om kunden sker alene i det omfang dette er nødvendigt for at kunne opfylde aftalen, herunder også til at sikre at vores anbefalinger og markedsføring til dig er så relevant som mulig. Eventuelle oplysninger om kundens adfærd ved brug af Copenhagen Art Collective’ tjenester kan anvendes til tekniske formål, markedsundersøgelser og statistiske formål (historik) med henblik på at forbedre den enkelte kundes oplevelse af Copenhagen Art Collective’ tjenester. Copenhagen Art Collective overdrager alene personoplysninger til tredjemand i det omfang, dette er nødvendigt for at kunne forbedre vores tjenester for kunderne og sikre kundens brug af tjenesterne. Kunden accepterer Copenhagen Art Collective indsamling og behandling af personoplysninger om kunden med førnævnte formål. Kundens profil og data er beskyttet med brugernavn og adgangskode således, at alene kunden har adgang til kundens oplysninger. Kunden er forpligtet til at oprette og benytte en sikker adgangskode og kunden har det fulde ansvar for alle aktiviteter, der finder sted ved brug af kundens brugernavn og adgangskode. Kunden er forpligtet til straks at informere Copenhagen Art Collective om eventuel mistanke om uautoriseret brug af brugernavn og adgangskode samt om alle andre sikkerhedsbrud. Kundens profil og data beskyttes af Copenhagen Art Collective mod virus og hackerangreb ved benyttelse af normale sikkerhedsprogrammer, der løbende holdes opdateret. Copenhagen Art Collective er dog ikke herudover ansvarlig for eventuelle sikkerhedsbrist eller konsekvenser heraf.

Den dataansvarlige er KGMD ApS Istedgade 116, 3. th., 1650 København V, og du kan ved henvendelse hertil få oplysninger om, hvad der er registreret om dig. De registrerede oplysninger opbevares i fem (5) år i overensstemmelse med bogføringsloven.

Cookies

Vi bruger cookies på Copenhagenartcollective.com, Copenhagenartcollective.de, Copenhagenartcollective.co.uk, Copenhagenartcollective.se, Copenhagenartcollective.no og Copenhagenartcollective.dk til at (i) optimere funktionaliteten og brugen af vores hjemmeside, (ii) genkende dig når du vender tilbage, (iii) tilpasse din oplevelse af hjemmesiden til dine præferencer og (iv) lave statistik over din brug af hjemmesiden. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.

En cookie er en lille datafil, som gemmes på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, kan der være funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Hvis du accepterer cookies fra vores hjemmeside ved at fortsætte med at bruge hjemmesiden, og du på et senere tidspunkt ønsker at slette de cookies, vi har lagret på din enhed, se venligst din browsers ”Hjælp” menu.

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores brug af cookies, er du velkommen til at kontakte os på hi@copenhagenartcollective.dk

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte KGMD ApS, kan du gøre det på:

KGMD ApS
Istedgade 116, 3. th.
DK-1650 København V

CVR: 35642870
E-mail: hi@copenhagenartcollective.dk